12 Şubat 2012 Pazar

14 ŞUBAT'TA "TURİST CENNETİ" NDEN BAŞ BAŞA YEMEK KEYFİ...

Okuyucularımızdan "ELİF-OĞUZHAN SAKA" ÇİFTİ Anadolu Yakasının Lezzet Durağı: Beyce Sultan'da 14 Şubat'a özel akşam yemeği kazandı... 


İŞTE BEYCE SULTAN;  

Anadolu yakasında şık ve seçkin bir restoran denilince ilk akla gelen isimlerden olan Beyce Sultan “kebap restaurant” konseptiyle hizmet veriyor. Çamlıca ve Acıbadem bölgesinin tek alkollü restoranı olan Beyce Sultan’ın 160 kişilik ana salonunun tavanı açılabiliyor ve mekân konuklarına yaz serinliğinde son derece rahat bir atmosfer sunuyor.

Açık mutfak konseptiyle hizmet veren Beyce Sultan; meze, salata, ara sıcak, kebap, fırın yemekleri ve tatlı çeşitlerinden oluşan zengin bir menüye sahip. Beyce Sultan’ın yöresel lezzetleri de oldukça iddialı. Şef’in tavsiyesi olan Keledoş çorbası (Van yöresine ait), Şefin Kebabı ve Katmer tatlısını mutlaka denemelisiniz.
Cumartesi sabahları serpme kahvaltı sunulan mekânda pazar sabahları da açık büfe kahvaltı sunuluyor..

Beyce Sultan’ın 5 bölmeli ve fıskiyeli havuzu olan şık bir bahçe bölümü de var. Buranın kapasitesi de yine oldukça geniş. Bahçe bölümünde de 150 kişi ağırlanabiliyor. Ayrıca, birinci ve ikinci katlarda 60’ar kişilik salonlar bulunuyor. İkinci katta, özel konuklar için kapısı şifreli 12 kişilik bir VIP oda da mevcut. VIP odada iş sunumları yapmak da mümkün. Üst katlarda da grup sunumları için barkovizyon hizmeti bulunuyor. Beyce Sultan’ın tüm taban ve duvar döşemeleri yurt dışından getirtildi. Duvarları çok şık duvar kağıtları ve bambu liflerinden yapılmış dekoratif objeler süslüyor.

Beyce Sultan, Latin’den Pop müziğe uzanan geniş bir müzik yelpazesine sahip. Müziklerin çoğu slow parçalardan oluşuyor. Çevreci bir binada hizmet vermekte olan Beyce Sultan’da bacalarda “sulu sistem” adı verilen özel bir teknoloji kullanılıyor. Bu sayede, çevreye kesinlikle kül, duman ve koku dağılımı olmuyor.

Beyce Sultan’da servis öğlen 12.00’de ve akşam 18.00’de başlıyor. Pazar brunch’ları ise 10:00 ile 13:30 saatleri arasında.

Restorana ait park yeri bulunuyor ve vale parking hizmeti de veriliyor. Beyce Sultan’da, iki engelli asansörü de mevcut.



NOT: Sizde bu şansı elde etmek için "kanalturk.turizm@gmail.com" adresine "sadece isminizi ve telefon numaranızı" yazıp gönderin....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder